FOTO/UNTOLD, ziua 3 : În așteptarea „regelui” Armin van Buuren

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Ziua trei a Festivalului Untold îl va aduce pe scena principală a evenimentului pe unul dintre cei mai ateptați artiști din festival, respectiv pe DJ-ul și producătorul olandez Armin va Buuren. Potrivit programului afișat pe site-ul oficial al festivalului, artistul va intra pe scenă în jurul orei 3 dimineața și va mixa în fața fanilor săi mai bine de trei ore. Înaintea lui, începând cu ora 17.00, vor putea fi ascultați pe Main Stage-ul Untold: Subcarpați, Era Istrefi, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Doorn și Marshmello.

Chiar dacă a mai urcat pe Main Stage-ul UNTOLD show-ul lui Armin van Buuren este cu atât mai mult așteptat de public. În urmă cu un an, după reprezentația memorabilă din a treia zi a festivalului, când a mixat până la ora șapte dimineața, DJ-ul olandez Armin Van Buuren preciza în fața jurnaliștilor că abia așteaptă să își revadă numele pe afișele evenimentului și anul viitor. „Din nou reprezentația de la UNTOLD Festival a fost una dintre cele mai bune ale mele. Îmi cer scuze că am prelungit așa mult concertul. Nu știu de ce am făcut-o. Știu doar că pentru fiecare DJ este un vis să aibă reprezentații lungi. Când eu mi-am început cariera mixam în fiecare zi câte 5-6 ore și pentru mine concertul de la Cluj a fost ca și cum m-aș fi întors la acele zile. A avea oportunitatea ca DJ să mixezi în fața a 60.000 de oameni timp de patru ore este extraordinar, mi-ar plăcea ca la toate festivalurile să am această posibilitate”, a spus Armin Van Buuren în declarația de presă pe care a făcut-o în 2016, la plecarea de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj.

Foto: Dan Bodea

Artistul a precizat atunci că nu poate să compare concertele pe care le-a avut la Cluj în 2015 și 2016, dar la finalul celor patru ore nu i-a venit să creadă că au rămas 40.000 de oameni până la răsărit doar pentru el și muzica lui. Artistul a oferit publicului pe parcursul celor patru ore de mixat mai multe momente speciale. La final s-a înfășurat cu steagul tricolor, iar pe ecranele scenei a aparut mesajul „I embrace Romania”.

„Momentul în care am ridicat steagul a fost un moment special care definește de fapt albumul Embrace. Cu tot ce se întâmplă în lume la ora actuală, este foarte important să avem astfel de festivaluri pentru că ele reunesc multe naționalități. Oamenii îmi aduc mie laude, dar acestea ar trebui aduse publicului. Dacă aș sta acolo singur nu ar exista nici un show. Aceasta este esența de a funcționa a festivalurilor. Muzica aduce oamenii împreună și este important că noi, artiștii, transmitem acest mesaj lumii. De aceea albumul meu se numește Embrace pentru că trimite la ideea de a îmbrățișa mai multe culturi. Nu trebuie să fii de acord sau să îți placă în mod deosebit o anumită cultură, dar trebuie să o accepți. Asta este și ideea din spatele albumului și a momentului cu steagul. Numai mă gândesc la acel moment și mi se face pielea de găină”, a mărturisit artistul.DJ-ul a vorbit și despre un alt moment emoționat de la finalul show-ului, când a îngenuncheat în fața fanilor. „A fost un moment destul de prostesc, dar este un mod de a mulțumi oamenilor și de a arăta că sunt nimic fără fanii mei, fără organizatorii festivalului, fără publicul din România. Lucrez din greu, dar toată lumea o face. Îmi arăt recunoștința față de fanii mei, față de organizatori și forțele de ordine. Nu este doar meritul meu”, a afirmat artistul.

Mai jos, puteți urmări mai multe imagini surprinse de fotograful Dan Bodea în noaptea a doua a festivalului când pe Main Stage au urcat, printre alții, Lost Frequencies, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, TUJAMO:

 

Postaţi un comentariu