Expoziție de dinozauri în Parcul Industrial Tetarom I din Cluj

După aproximativ 4 luni, timp în care spațiul cosmic a ajuns mai aproape de noi, expoziția Space in the City își închide porțile. 23.000 de vizitatori din Cluj-Napoca (și nu numai) au vizitat expoziția și cei mai curajoși au avut ocazia să afle pe pielea lor cum e să fii astronaut pentru o zi, antrenându-se cu ajutorul colecției de simulatoare din tabăra de antrenament.

Expoziția a fost deschisă în fiecare weekend, iar companiile și școlile au beneficiat de tarife și programe speciale.

„Siguranța este pe primul loc și în spațiu, așa că ne bucurăm enorm că am reușit să organizăm această expoziție respectând toate măsurile de distanțare socială impuse de lege. A fost un an dificil pentru toată lumea, dar ne-am găsit de fiecare dată motivația și inspirația în mulțumirea și entuziasmul vizitatorilor noștri. Desigur că cei mai fascinați au fost cei mici, dar Space in the City a ajuns la inimile întregii familii. Însă munca noastră nu se oprește aici. Chiar dacă ne luăm rămas bun de la Space in the City, lucrăm în continuare la următoarea expoziție care va avea loc începând cu 1 iulie, și care va aduce în Cluj… dinozauri”, a declarat Botond Istvandi, organizatorul expoziției, conform comunicatului transmis presei.

Din noiembrie 2020 Showtime Productions a reușit să organizeze expoziția internațională Space in the City în două orașe, Târgu Mureș și Cluj-Napoca, demonstrând că indiferent de context, astfel de evenimente cultural-educative se pot implementa, cu respectarea tuturor normelor aflate în vigoare la momentele respective.

„Proiectele de acest gen au nu doar un scop educativ pentru copii, ci reprezintă o modalitate creativă și distractivă de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie. Copiii sunt viitorul nostru și ei au nevoie de activități pe care să le facă alături de părinți sau de colegii de clasă, pentru a-și dezvolta imaginația învățând în același timp noțiuni care nu se regăsesc în programa școlară. Acesta este scopul expozițiilor pe care le aducem în România și ne bucurăm că am făcut față celor 2 valuri ale pandemiei și suntem încrezători că publicul va fi din ce în ce mai receptiv la următoarele proiecte”, susține Botond.

SHOWTIME PRODUCTIONS a inaugurat acest spațiu expozițional, numit PROEXPO, cu primul eveniment muzeal, acesta fiind SPACE IN THE CITY.

În perioada 1 iulie – 31 octombrie, 2021, organizatorii invită publicul la PROEXPO, în Parcul Industrial Tetarom I, să se bucure de experiența gigantică LIVING DINOSAURS, o expoziție educațională care duce vizitatorii în lumea diferitelor specii de dinozauri. 

Mai multe detalii vor fi oferite de organizatori în perioada următoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu