Ethnologia Galactica 2020, cea mai mare expoziție Lego din România, revine la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (Galerie foto)

Tradiționala expoziție de construcții Lego a Asociației Brickenburg Ethnologia Galactica, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei își așteaptă vizitatorii începând de luni, 5 octombrie, până sâmbătă, 10 octombrie, la sediul muzeului, pe str. Memorandumului nr. 21.

Întâlnirea dintre împătimiții construcțiilor din piese Lego este deja tradițională la Cluj-Napoca și își propune, ca de fiecare dată, să-i surprindă pe cei mici și mari, toți împărtășind același hobby.

„Fiind o expoziție care se organizează anual, la Muzeul Etnografic din Cluj-Napoca, scopul este unul creațional, experimental. Noi încercăm să includem aici idei noi pe care să le expunem ulterior în alte expoziții. Sunt și exponate vedetă, pe care le aducem an de an, dar scopul expoziției este să adăugăm în fiecare an câte ceva, câte o idee nouă, să fie ceva revoluționar, să stârnească imaginația copiilor”, transmit organizatorii.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO® de membri Asociației Brickenburg. Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi. Vizitarea expoziției se face în condițiile speciale stabilite pentru perioada stării de alertă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu