Donald Trump se confruntă cu simptome asemănătoare unei răceli. Vicepreşedintele Pence a fost testat negativ

Foto: Vox.com

Președintele Trump se confruntă cu simptome asemănătoare unei răceli după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, potrivit spuselor a două persoane apropiate liderului american, citate de New York Times. Vicepreședintele Mike Pence și alți oficiali au fost testaţi negativ.

Președintele Trump prezintă simptome ale noului coronavirus, dar ușoare, arată publicaţia americană.

La o strângere de fonduri la care a participat joi la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey, președintele a intrat în contact cu aproximativ 100 de persoane. El părea letargic, a spus un participant care a dorit să rămână anonim.

O altă persoană din anturajul preşedintelui a spus că domnul Trump a adormit la un moment dat în timpul zborului cu Air Force One, la întoarcerea de la un miting din Minnesota, miercuri seară.

Un oficial de la Casa Albă, citat de NYT, a spus că planul de tratament al președintelui era încă în discuție joi seara. Se aşteaptă ca preşedintele să se adreseze naţiunii pentru a demonstra că e capabil să-şi exercite funcţia.

Vicepreședintele Mike Pence și soția sa, Karen, au fost testaţi vineri negativ pentru coronavirus, a declarat purtătorul de cuvânt al domnului Pence, adăugând că vicepreşedintele se simte bine și doreşte recuperare uşoară familiei Trump.

Şi secretarul de stat Mike Pompeo, aflat în turneu în Europa, a spus vineri că a fost testat la bordul avionului guvernamental şi că rezultatul a fost negativ.

Distribuie:

Postaţi un comentariu