Clujul găzduieşte a treia ediţie a Forumului de afaceri Româno-Maghiar

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Consulatul General al Ungariei la Cluj, alături de Camera de Comerț și Industrie Româno-Maghiară Carpatia, Camera de Comerț și Industrie a Județului Cluj, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” și Consiliul Județean Cluj vor organiza cea de-a treia ediție a Forumului de Afaceri Româno-Maghiar. Evenimentul se va desfășura în clădirea Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca luni, 24 noiembrie 2014, începând cu ora 14.00.

Scopul forumului este aprofundarea cooperării – în baza obiectivelor formulate în cadrul Comisiei Mixte Interguvernamentale de Colaborare Economică dintre Ungaria și România din data de 14-15 iulie 2014 –  în domeniile importante din punctul de vedere al dezvoltării relațiilor bilaterale economice, cum ar fi: posibilități de cooperare în programe transfrontaliere, posibilități de export, cercetare, dezvoltare, inovație, infrastructură.

Un alt obiectiv important al evenimentului este de a oferi oamenilor de afaceri români şi maghiari participanţi posibilitatea de a se întâlni, de a face schimb de experienţă, de a-şi lărgi sistemul de relaţii economice, şi implicit de a găsi noi posibilităţi de investiţii.

Vor susţine prelegeri:  Dr. Kupcsok Lajos, director general adjunct responsabil pentru rețeaua de export din regiunea Carpatică, Casa de Comerț Național Ungar /MNKH Zrt,  Perényi Zsigmond, subsecretar de stat, Oficiului Primului-ministru al Ungariei,  Oana Lupu, director Organism Intermediar POS CCE,  Nagy – Imecs Péter, director operativ, Goodwill Consulting GWC SRL,  Pecze Tibor Csongor, președinte, Oficiul Național de Planificare Economică, Ungaria,  Dobrotka Ágnes, Camera de Comerț și Industrie din Budapesta,  Bajdor Gyöngy Katalin, senior adviser, Autoritatea Națională de Inovare, Ungaria,   Tudor Prisecaru, secretar de stat responsabil pentru activitatea de cercetare,
Ministerul Educaţiei Naţionale şi Sanda Catana, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Postaţi un comentariu