Citadela Residence, singurul proiect imobiliar care reprezintă Clujul la cel mai important eveniment internațional de profil al anului

Ansamblul rezidențial Citadela Residence din Cluj-Napoca este unul dintre cele două mari proiecte românești selectate să participe la cel mai important eveniment internațional al anului în domeniul imobiliarelor: „Le Marché International des Professionnels de L’immobilier (MIPIM)”. Manifestarea, aflată la cea de a 26-a ediție va avea loc în perioada 10-13 martie 2015, în Franța la Palatul Festivalurilor de la Cannes.

Ansamblul este înconjurat de pădurea Făget și se întinde pe o suprafață de aproximativ șase hectare fiind format din 10 blocuri de înălțime mică (parter și două etaje), a câte 12 apartamente fiecare.

„Citadela Residence este un cartier în care am încercat să creăm spațiul perfect pentru familiile care își doresc liniște, aer curat și un mediu sănătos și sigur pentru creșterea copiilor. Ansamblul este ridicat în stilul arhitectural nordic, este perimetral închis și securizat, sunt amenajate alei circulabile și spații de joacă pentru cei mici. Atât proiectarea, cât și implementarea proiectului Citadela Residence au făcut ca ansamblul nostru să fie ales să fie promovat în cadrul MPIM 2015 și cu mândrie vom povesti lumii întregi despre el în cadrul evenimentului din Franța” declară Cătălin Sima, CEO-ul ansamblului rezidențial clujean.

Singurul proiect care a reprezentat România în ultimii doi ani

Ansamblul clujean Citadela este un proiect aparte dezvoltat de grupul de companii Alber Holding, concern care în ultimii doi ani a fost singurul reprezentat al României la târgul de la Cannes. Acesta deține în portofoliul său încă 11 divizii care acoperă toate segmentele domeniului imobiliar: construcții rezidențiale (apartamente, cartiere de blocuri, case și vile), comerciale (birouri, depozite, centre comerciale), industriale și de logistică (depozite, terenuri).

„Suntem onorați să reprezentăm din nou țara noastră la un eveniment de o asemenea amploare, unde se reunesc cei mai influenți jucători de pe piața imobiliară internațională: dezvoltatori, investitori, arhitecți, brokeri de investiții, autorități publice. Prin participarea noastră la MIPIM, dincolo de oportunitatea de promovare a proiectului Citadela Residence, avem o ocazie unică de a deschide porțile spre piața imobiliară românească, de a avea acces la surse de capital din întreaga lume și de a ne pune la curent cu cele mai noi tehnologii și metode de lucru în domeniul Real Estate pentru a putea oferi în final clienților noștri construcții moderne, sigure, confortabile și avantajoase” adaugă Alexandru Bercea, Președinte Alber Holding.

Inițiat în anul 2012, proiectul Citadela Residence cuprinde, pe lângă ansamblul de 120 de apartamente, și un modul ce vizează construirea a 150 de case tip covor, înșiruite, duplex și triplex. Grupul românesc de societăți de care acesta aparține, Alber Holding, activează de peste 10 de ani pe piața imobiliară din mai multe orașe mari din România, precum Oradea, București, Arad, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov depășind 3 000 de unități locative construite și 200.000 mp de hale industriale dezvoltate și vândute în proporție de 80%.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Radu says:

    Doamne ce sinistru!

Postaţi un comentariu