CFR renunţă din 21 februarie la mai multe trasee

Foto: Dan Bodea

CFR Călători anunţă modificări în graficele de circulație ale unor trenuri cu grade scăzute de utilizare, în perioada următoare. Compania renunţă la  complet la cursele de pe anumite rute sau reduce frecvenţa trenurilor pe alte rute.

Astfel, din 21 februarie, în unele zile de weekend (vineri, sâmbătă sau duminică), o serie de trenuri Regio care circulă pe rutele Craiova – Orşova şi retur, Orşova – Filiaşi, Drobeta Turnu Severin – Orşova, Arad – Oradea şi retur, Suceava – Ilva Mică, Adjud – Suceava Nord, Suceava Nord – Paşcani, Bucureşti Nord – Ciulniţa, Beclean pe Someş – Sighetu Marmaţiei, Mărăşeşti – Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc – Oneşti, Sighetu Marmaţiei – Cluj Napoca vor fi anulate sau îşi vor reduce parcursul.

Din 28 februarie o serie de trenuri InterRegio care circulă de la Cluj Napoca către Oradea, Iaşi, Timişoara, Râmnicu Vâlcea şi de la Timişoara Nord către Baia Mare, Reşiţa Sud, Beclean pe Someş vor circula doar în anumite zile din săptămână.

Potrivit biroului de presă al CFR Călători, modificările în trafic vor fi anunţate la nivel local în stațiile de plecare/sosire şi se regăsesc şi pe pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro – aplicaţia Mersul Trenurilor. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile care nu vor circula vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor.

Postaţi un comentariu