CFR Cluj demolată de AS Roma. Cea mai severă înfrângere suferită vreodată de feroviari în Europa

Foto: prosport.ro

CFR Cluj a fost umilită cu 5-0 de către cei de la AS Roma, pe ”Olimpico”, dar păstrează încă șanse considerabile pentru calificare în primăvara europeană. Romanii au deschis scorul când încă nici nu trecuse un minut de la fluierul de start al partidei, și până la pauză AS Roma a mai înscris de două ori din mijlocul unei apărări total debusolate. Este cea mai dură înfrîngere a CFR-ului în cupele europene, precedntul eșec de proporții fiind suferit chiar în Gruia, scor 0-4, în fața celor de la Bayern Munchen, pe vremurile când campioana României gusta aerul tare al Ligii Campionilor.

Dan Petrescu, care declarase public înaintea partidei că nu-și face iluzii pentru un rezultat bun în Italia, n-a reușit să schimbe deloc starea de letargie instalată printre jucătorii săi, iar Roma, cu motoarele reduse, a mai reușit două goluri în poarta lui Bălgrădean. Feroviarii pot invoca neacordarea unui penalty la Itu, dar și câteva oportunități ratate în fața porții adverse. Dar când pornești la luptă dinainte învins, nimeni nu-ți mai bagă nimic în desagă.

Săptămâna neagră a echipei din Gruia se încheie în weekend cu partida de la Pitești, cu FC Argeș, după care Liga I își ia o pauză pentru a face loc meciurilor naționalei lui Rădoi, la care a fost convocat din nou Mario Camora. Ar trebui să fie un prilej pentru jucători și staff tehnic să-și repare moralul și să aducă tonusul potrivit pentru returul de peste trei săptămâni cu AS Roma, unul care ar putea fi decisiv în tentativa de ieșire din grupe a campioanei României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu