Bronz mondial pentru jandarmul clujean Adrian Petre

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Jandarmul clujean, Adrian Petre, a obținut medalia de bronz în cadrul celei de-a opta ediție a Campionatul mondial de judo pentru veteran, „Fort Lauderdale Beac” care a avut loc în perioada 18-21 noiembrie, în Florida.

Plutonier adjutant, Adrian Petre, angajat în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, a evoluat împotriva unui număr de 33 de sportivi înscriși la categoria sa, 81 kg,  reuşind să obțină o medalia de bronz.

Citiți și: Foto/ Adrian Petre a stabilit un nou record la flotări pe dosul palmelor, cu o greutate de 83, 3 kilograme în spate

, , A fost cel mai greu concurs al meu, dar am fost foarte bine pregătit atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Am întâmpinat probleme cu accidentările deoarece meciurile au fost foarte dure, iar categoria mea a durat șapte ore”, a spus  judoka Adrian Petre.

Adrian Petre este medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani. Acesta  deţine din 9 februarie 2013 un record naţional la flotări – 1419 repetări în 49 de minute, în 16 martie 2014, recordul mondial la flotări pe dosul palmelor – 631 repetări în 15 minute, iar din 30 august 2015 – recordul naţional la flotări pe dosul palmelor, având  pe spate o greutate de 77, 5 kg.

Citiți și: Adrian Petre cheamă lumea să facă sport

Record / Adrian Petre a doborât recordul mondial de flotări pe dosul palmei

Postaţi un comentariu