Boc a ajuns la Penitenciarul Gherla. În vizită la Monica Iacob Ridzi

Foto: agerpres.ro
eepurl.com

Fostul premier Emil Boc i-a făcut marţi o vizită,   la Secţia exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, Monicăi Iacob Ridzi. Aici Ridzi este internată la infirmerie din cauza stării de sănătate, transmite Agerpres.
Întrevederea lui Boc cu fostul său ministru al Tineretului a durat o oră şi jumătate. „Am vizitat-o, marţi, pe doamna Ridzi, la Secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobată de conducere. Din nefericire, starea sănătăţii nu este foarte bună, nu este bună chiar deloc şi sper să aibă şansa să îşi trateze sănătatea pentru că are nevoie de sprijin medical, este internată la infirmerie. Am stat în jur de o oră şi jumătate în care am discutat aspecte, în special, de familie, de sănătate, de probleme, de relaţia cu familia şi cu ce o putem ajuta în aceste momente mai dificile, dată fiind şi situaţia sănătăţii şi a familiei, în condiţiile în care are doi copii mici”, a spus Emil Boc, într-o conferinţă de presă.

Emil Boc a mai menţionat că Monica Iacob Ridzi are dreptul la patru vizite lunare şi că a decis, de comun acord cu soţul acesteia, ca una dintre persoanele care o vizitează să fie el. Emil Boc a precizat că va face ceea ce îi va sta în putinţă pentru a ajuta o fostă colegă într-un moment dificil.

„Cu ce pot, uman, să ajut, voi face totdeauna pentru oricine şi cu atât mai mult pentru un fost coleg din Guvern”, a adăugat el, menţionând că nu i-a dus fostului ministru niciun pachet deoarece aceasta are dreptul la un singur colet pe lună, care i-a fost dus deja de familie.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de instanţa supremă la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

Postaţi un comentariu