BEJ Cluj: nu au existat incidente majore

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Biroul Electoral Judeţean nr 13 Cluj a anunţat astăzi că la Cluj nu au fost incidente majore pe parcursul desfăşurării alegerilor prezidenţiale.

„Întreg procesul electoral pentru alegerea preşedintelui României organizat în ziua de 2 noiembrie 2014 s-a desfăşurat cu respectarea legislaţiei în vigoare, precum şi a deciziilor Biroului Electoral Central şi a Autorităţii Electorale Permanente. Procesul electoral s-a încheiat în judeţul Cluj, ca de altfel în toată ţara, la ora 21.00, în conformitate cu actele normative în vigoare. Astfel, la ora închiderii urnelor niciun cetăţean cu drept de vot din judeţul Cluj care şi-a manifestat dorinţa de a vota, nu a rămas în afara secţiei de votare. Precizăm, de asemenea, că pe parcursul zilei de duminică, 2 noiembrie a.c., nu au existat incidente majore care să ducă la influenţarea în vreun fel a procesului electoral”, se arată în comunicatul BEJ Cluj.

Rezultatul votului a fost comunicat în această dimineaţă în prezenţa tuturor membrilor formaţiunilor politice care compun Biroul Electoral Judeţean şi a fost validat de către Biroul Electoral Central.

Postaţi un comentariu