Alegerile închid școlile și grădinițele de vineri pînă miercuri

Foto: Dan Bodea

Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a decis să suspende prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice în unitățile de învățământ în care sunt organizate secții de votare. Astfel, începând de vineri 25 septembrie, pînă marți 29 septembrie inclusiv, aici vor avea loc activități exclusiv online.

HOTĂRÂRE CNSU:

Art. 1 Activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Art. 2 Activitățile didactice pentru unitățile prevăzute la art. 1 vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Art. 3 Activitățile didactice prevăzute la art. 1 se vor relua începând cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară.

Art. 4 Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Distribuie:

Postaţi un comentariu