8 Martie pentru femeile invizibile ale Clujului

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Direcția de Asistentă Socială și Medicală Cluj-Napoca în colaborare cu Asociația “Life Education for All” și cu Asociația “Misionarii lui Padre Pio” va organiza în 4 martie  cea de-a doua ediție evenimentului umanitar “8 Martie pentru femeile invizibile ale Clujului”.

La eveniment vor participa copiii din grupul Mini Star care vor susţine un concert Cinematograful Dacia din cartierul Mănăştur. „Invităm pe toți clujenii cu suflet mare să le ofere personal câte un dar de suflet de Ziua Femeii beneficiarelor din Centrul Social de Urgență și din Centrul de Găzduire Temporară. Îi așteptam pe data de 4 martie între orele 11-12.30 la Cinematograful Dacia (sala mare) de pe strada Bucegi să le cunoască și să le ofere un dar de suflet care să aducă primavara și în sufletele acestor femei cu care viața n-a fost prea darnică. Cele aproximativ 40 de femei care sunt beneficiarele celor doua centre au pierdut lupta cu feminitatea din cauza bătăliilor zilnice cu o viața nu tocmai usoară. Din diverse motive nu au sau și-au pierdut propria locuintă și locuiesc temporar în cele două centre simțindu-se cumva norocoase că au un acoperis deaupra capului și mancare asigurată dar uitând cum este să zâmbești, să speri, să iubești. Deoarece primesc haine și găzduire temporară din partea Primariei vă sfătuim să le dăruiți pe lângă obiecte de igienă corporala, produse de curațenie şi lucruri care să le amintească de faptul că sunt femei (flori, bijuterii, parfumuri, o pereche de ciorapi, o ciocolată)”, se arată în mesajul organizatorilor evenimentului. 
Unul dintre cadourile de care vor beneficia aceste femei este şi o şedinţă de tuns, vopsit şi aranjat gratuit la saloanelor Esteline Beauty Center și Stylish Beauty Center, parteneri ai evenimentului. De asemenea, cei de la Acid Cat vor oferi câte o bijuterie handmade unicat doamnelor sărbătorite.

Postaţi un comentariu