Victorie lejeră pentru Olimpia Cluj

Foto (arhivă): Dan Bodea

Campioanele României la fotbal feminin, Olimpia Cluj, au început perfect noul sezon al întrecerii interne. Clujencele s-au impus fără emoții în fața formației Heniu Prundu Bârgăului cu scorul de 8-0. Practic meciul cu echipa din Prundu Bârgăului a reprezentat și un bun antrenament pentru fotbalistele care la jumătatea săptămânii viitoare vor evolua pentru echipa națională a României în meciul cu Ucraina, găzduit de Arena ”Dr Constantin Rădulescu”.

Adversarele au rezistat mai bine de 20 de minute atacurilor sufocante ale Olimpiei, care au deschis scorul abia în minutul 21 prin Mara Bâtea. După alte patru minute Lidia Havristiuc și mai apoi Cristina Carp (28), au stabilit scorul pauzei. Repriza secundă a început cu o „torpilă” trimisă de Ștefania Vătafu de la peste 30 dar mingea a lovit bara laterală. Andreea Voicu a marcat cel de al patrulea gol al meciului în minutul 60, tot reușind dubla în minutul 77.

Lunca, în minutele 75 și 85, și Vătafu, în minutul 81, au dus scorul la 8-0, cel care a și rămas până la finalul partidei. „Acum noi suntem focusați pe meciurile echipei naționale, toate fetele care au intrat în teren sunt în lot pentru cele două întâlniri. Am încercat să repetăm anumite lucruri. Încercăm, să sperăm că și reușim, să prindem vârful de formă joi.

Așa că a fost un antrenament cu un adversar, zic eu, reușit. A fost benefic și pentru că echipa din Prundu Bârgăului s-a apărat bine și și-a dorit cât de mult, păcat că nu a fost un adversar care să pună probleme și pe partea ofensivă și să vedem pentru că joi lucrurile vor sta altfel”, a declarat la finalul meciului antrenorul Mirel Albon, cel care este și selecționerul echipei naționale de fotbal feminin a României.

Următorul meci din Superligă pentru Olimpia Cluj-Napoca va avea loc, duminică, 25 septembrie, la București, în compania formației Fair Play din capitală. Până atunci, joi, 15 septembrie, Naționala României de fotbal feminin unde evoluează mai multe jucătoare de la Olimpia Cluj va întâlni reprezentativa Ucrainei, urmând ca marți, 20 septembrie, să întâlnească reprezentativa Greciei, în încercarea de calificare la Campionatul European. Meciurile vor avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu