Victorie cu repetiție

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a debutat perfect în returul sezonului regulat al Ligii 1 de fotbal. Vișiniii s-au impus cu scorul de 2-1, la Chiajna, în fața Concordiei. Ardelenii obțin astfel a doua victorie stagională în fața ilfovenilor, după 2-0 în tur și a treia victorie pe teren străin, în actualul campionat. Golgheterul Cristi Bud a ratat întâlnirea cu mingea, în minutul 11, iar Grădinaru și-a încercat și el șutul, în minutul 17, de partea Concordiei.

Din nou Bud a apărut periculos în careul advers în minutul 19, dar reluarea lui din apropierea porții a trecut puțin pe lângă. Gazdele au cerut penalti în minutul 31 la o cădere a lui Pena, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Avea să se acorde lovitură de la 11 metri două minute mai târziu, după o intervenție a lui Peteleu, la Bucurică. Roșu a transformat și Chiajna conducea cu 1-0 în minutul 34.

După alte patru minute Cristian Bud a restabilit cu noroc egalitatea pe tabela de marcaj. Până la pauză doar Raul Costin a mai încercat poarta lui Marc, cu un șut din afara careului, dar goal keeperul clujenilor a trimis în corner. Imediat după reluare Bud a încercat să înscrie cu o execuție puțin prea pretențioasă pentru el, apoi Juan Carlos a șutat și el alături. A urmat ocazia lui Nouvier, din minutul 62, dar Drăghia a respins excelent de sub bara transversală.

În minutul 65 Bud avea să înscrie din nou, după o respingere greșită a portarului gazdelor, dar tușierul a indicat off side și golul a fost anulat. În minutul 71 s-a petrecut și ultima fază importantă a meciului. Camora a centrat lung, iar reluarea lui Omrani l-a lăsat fără replică pe Drăghia. CFR Cluj obține astfel a șaptea victorie a sezonului și urcă pe locul patru al clasamentului, cu 20 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu