Viceprimarul golgheter

Echipa din Bârsana, Maramureș, a realizat o mare surpriza în Cupa României, eliminând pe FCMU Baia Mare

Un viceprimar din Maramureş face carieră în… fotbal, reuşind să obţină, alături de echipa sa de suflet o calificare importantă în turul 4 al Cupei României Timişoreana. Eroul în cauză este nimeni altul decât vicele comunei Bârsana, Teodor Ştefanca, el fiind autorul golului care a dus gruparea Avântul în următoarea rundă a competiţiei, reuşind să treacă de o echipă mult mai bine cotată, respective de FCMU Baia Mare, grupare care în sezonul 2012-2013 a evoluat în Liga 2.

 

Marţi, 13 august, s-au disputat meciurile turului 3 al Cupei României, ediţia 2013-2014. Jocurile din această fază au adus faţă în faţă 35 de echipe calificate din faza a 2-a şi celelalte 3 formaţii retrogradate din Liga a 2-a, în ediţia 2012-2013.
Pe Stadionul Central din Bârsana, gazdele de la Avântul au primit vizita celor de la FC Maramureş Universitar Baia Mare, grupare retrogradată din eşalonul secund.

 

Formaţia de Liga 4 a reuşit să deschidă scorul încă din prima repriză, prin Remus Deac, dar băimărenii au egalat  prin Duruş. Pe final de meci, mai exact în minutul 85, viceprimarul Teodor Ştefanca a înscris golul victoriei pentru Avântul, care s-a calificat astfel în următorul tur.
Vicele din Bârsana este un împătimit al sportului rege. El a absolvit studiile Liceului cu Program Sportiv Banatul din Timişoara, iar mai apoi a urmat cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest Timişoara.

 

Până acum, în această ediţie a Cupei României Timişoreana, Avântul Bârsana a reuşit să treacă de echipele de Liga 3, Plimob Sighetu Marmaţiei (8-5) şi Unirea Dej (2-1). Turul 4 al Cupei României, la care vor participa cele 19 echipe calificate din faza a 3-a şi 19 echipe din Liga a 2-a, este programat să aibă loc miercuri 28 august, de la ora 17:30.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. horatiu says:

    felicitari teo tie si intregii echipe,iti aduci aminte ca strigam pe microbuz sa vina steaua !!a venit……visul baietilor si a lui cora sa implinit.dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca!!!!!!!!!!!!

Postaţi un comentariu