”U” / Revenire spectaculoasă pentru baschetbalistele de la ”U”

Deşi au fost conduse la pauza mare, baschetbalistele de la "U" au avut o revenire excepţională în partea a doua a meciului cu Rapid / Foto: Dan Bodea

Partida din cadrul etapei a XVIII-a din Liga Națională de Baschet Feminin, dintre Universitatea Cluj și Rapid București a avuto derulare demnăde un thriller. Ultima în clasament, Rapid București a început foarte bine meciul din Sala Sporturilor ”Horia Demian”, stabilind o diferență de 12 puncte la capătul primelor 10 minute, scor 13-25.

„Studentele” au redus din diferență înainte de intrarea la cabine. Ecartul de 12 puncte s-a micșorat la șapte, scor 27-34 pentru Rapid București. Fetele lui Florin Covaciu au revenit mult mai decise de la cabine, și au reușit să egaleze scorul pe tabela de marcaj înainte de intrarea în ultimele 10 minute decisive pentru soarta jocului. După trei sferturi scorul iera 44-44.

Favorite înaintea startului întâlnirii, clujencele și-au respectat statutul și s-au impus în urma unui forcing excepțional, scorul final fiind de 65-55. Victoria este doar a patra din actualul campionat și le mențin pe ”studente” pe poziția a XI-a a clasamentului, cu 22 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu