”U” / Pregătire compromisă

Mihai Teja și staful său nu mai au pe cine să antreneze. Jucătorii lui ”U” refuză să se mai prezinte la pregătiri / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj ar trebui să joace, miercuri 27 ianuarie, al treilea meci amical din seria celor programate de antrenorul Mihai Teja pentru această perioadă de pregătire. Însă, întâlnirea cu Unirea Jucu pare să fie compromisă în condițiile în care jucătorii continuă să refuze să se mai prezinte la antrenamente.Teoretic, perioada de pregătire pe plan local ar trebui să se termine la sfârșitul acestei săptămâni, iar de la 1 februarie echipa să meargă în cantonament, cel mai probabil în Turcia.

Fotbaliștii sunt însă, deciși să nu se mai pregătească până când conducerea clubului nu le va achita măcar o parte dintre restanțele financiare. La fel s-a întâmplat și sâmbătă, când Universitatea Cluj a jucat amicalul cu Sănătatea cu doar doi titulari în teren și cu portarul Todoran (legitimat la Sănătatea) între buturi. Jucătorii de la ”U” sunt neplătiți de aproximativ o jumătate de an, și nu mai sunt dispuși să facă niciun compromis.

Distribuie:

Postaţi un comentariu