”U” / Meciul care a schimbat iar obiectivul

Florina Chintoan (foto, la minge) nu mai reuşeşte să marcheze la fel de multe goluri pentru "U" Alexandrion, ca atunci când la echipă erau Senocico, Vintilă, sau Tivadar / Foto: Dan Bodea

Etapa a XIX-a a Ligii Naționale de handbal feminin a lămurit în foarte mare măsură atât situația candidatelor la calificarea în faza play-off a campionatului, cât și cea a echipelor care vor contonua să lupte pentru evitarea retrogradării.

Universitatea Alexandrion Cluj a pierdut meciul disputat pe teren propriu, scor 31-33, cu CSM Slobozia, iar acest rezultat le trimite pe jucătoarele antrenoarei Carmen Amariei în bătălia din subsolul clasamentului. Chiar dacă rezultatele înregistrate în meciurile anterioare au fost ascilante, evoluția jucătoarelor părea să devină tot mai solidă, etapă după etapă.

În meciul cu formația dobrogeană însă, clujencele au reușit contraperformanța de a nu avea avantaj nicio secundă pe tabela de marcaj. Practic, echipa vizitatoare a știut să gestioneze foarte bine un meci în care ardelencelor nu le-au mai ieșit foarte multe lucruri.Odată cu această înfrângere, oficialii ardelencelor au revenit la obiectivul din iarnă, salvarea de la retrogradare.

Trebuie menționat că antrenoarea Carmen Amariei a schimbat în permanență sistemul de joc, rulând sportivele pe mai multe posturi fiecare, iar acest lucru a dus la o lipsă de cursivitatea în jocul universității. Laura Popa și Cristina Laslo au fost și de această dată princcipalele marcatoare ale grupării clujene, cu 6, respectiv 5 goluri.

Etapa viitoarea ”U” Alexandrion Cluj va evolua la sfârșitul săptămânii viitoare, în deplasare, la Mureșul Târgu Mureș, singura echipă din Liga Națională fără niciun punct acumulat în actualul campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu