“U” Cluj / “Şepcile roşii” se îmbracă bine, golgheterul pleacă

"U" Cluj şi-a prezentat noile costume oficiale, Vali Lemnaru (al 5-lea de la dreapta la stânga) a fost şi el prezent la una dintre ultimele acţiuni alături de "U", urmează transferul la Steaua / Foto: Dan Bodea

”U” Cluj arată tot mai bine. Din punct de vedere sportiv echipa a început perfect sezonul eliminând din Cupa Ligii pe Petrolul Ploieşti, una dintre echipele care visează la câştigarea titlului naţional. Însă, odată cu numirea lui Vlad Munteanu în fruntea clubului „studenţesc” şi la capitolul imagine Universitatea stă foarte bine.

Marţi, mai mulţi fotbalişti însoţiţi de Mihai Teja şi administratorul special Vlad Munteanu au oficializat parteneriatul cu o companie care îi va îmbrăca „la patru ace” pe fotbaliştii şi oficialii Universităţii. Ţinuteşe oficiale sunt costume extrem de elegenate de culoare neagră şi cămăşi albe, la care se adaugă inevitabil o cravată de culoare  neagră. “Este un pas înainte pentru clubul nostru acest parteneriat. Acestea vor fi ţinutele în care ne vom prezenta la meciurile de pe teren propriu, iar pe viitor sperăm să apărem la fel de elegenţi şi în Europa”, a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii Cluj.

La eveniment a fost prezent şi căpitanul echipei, Valentin Lemnaru, aflat probabil la una dintre ultimele acţiuni alături de ”U”. Atacantul a intrat din nou în vizorul Stelei, iar de această dată negocierile au fost confirmate de toată lumea. Florian Walter s-a întâlnit cu Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, pentru a discuta detaliile transferului. Şi Lemanru a confirmat potenţiala trecere.

„Am mai spus şi în vară când mi-am prelungit contractul cu Universitatea că voi pleca dacă oferta va fi una bună şi pentru club şi dacă domnul Walter îmi va spune că trebuie să plec. Dacă se va concretiza acest transfer nu voi spune nu, ar fi un pas înainte important pentru mine”, a recunoscut Lemnaru. ”U” Cluj va debuta, vineri, în noua ediţie a Ligii I de fotbal, în deplasare la ASA Târgu Mureş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu