”U” Cluj rămâne cu o singură victorie în SuperLigă

Foto: Dan Bodea

Etapa a X-a a SuperLigii Naționale de rugby a programat la sfârșitul acestei săptămâni întâlnirea dintre Universitatea Cluj și Steaua București. Roș-albaștrii liderii campionatului) șu au avut nicio emoție în disputa cu alb-negrii. S-au impus cu un categoric 45-6 și au luat și punctul bonus ofensiv reușind să marcheze nu mai puțin de șapte eseuri.

Scorul a fost deschis de Ionuț Mazăre cu un dropgol de efect, dar steliștii au replicat repede prin două eseuri reușite de Florin Ioniță și Ionel Melinte, ambele transformate de Tudor Boldor. Trupa lui Horea Hîmpea nu a renunțat la luptă și Melniciuc a fructificat o lovitură de pedeapsă. Până la pauză avea să se stabilească și învingătoarea partidei după ce Steaua a mai culcat de trei ori balonul în terenul de țintă al universitarilor, iar Boldor a reușit să transforme două dintre încercări.

Actul secund a început așadar de la scorul de 6-33 și a fost dominat de ”militari” care au mai înscris de două ori prin Tudor Butnariu și Robert Dascălu. După 10 etape disputate Steaua rămâne singura echipă neînvinsă din SuperLiga Națională, în vreme ce Universitatea Cluj nu reușește să obțină al doilea succes stagional. ”U” Cluj ocupă poziția a șasea a clasamentului cu doar patru puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu