”U” Cluj / Mihai Neşu, cooptat în staful lui Ogăraru

George Ogăraru a fost prezentat, vineri, ca antrenor al lui "U", din staful său va face parte şi Mihai Neşu / Foto: Dan Bodea

Noul antrenor principal al Universităţii Cluj, George Ogăraru, a fost prezentat oficial, vineri. În noua sa calitate Ogăraru a anunţat că din staful lui tehnic va face parte şi Mihai Neşu, fostul său coleg de la Steaua. Acesta va fi analist video.„Vreau să fac acest anunţ cu bucurie în suflet. Mă bucur că Mihai a acceptat această funcție. Nu se va stabili la Cluj, dar va veni de trei ori pe săptămână la Cluj pentru a discuta şi pentru a face analizele video”, a precizat Ogăraru.

Mihai Neşu, a fost coechipier la Steaua cu actualul tehnician al „Şepcilor roşii”. Cariera lui s-a terminat brusc din cauza unui teribil accident în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. Ogăraru a anunţat cu această ocazia şi durata contractului său la ”U”.

„Mă bucur că am început această colaborare cu Universitatea Cluj. Este un proiect care se întinde pe 3 ani de zile. Îmi place să am stabilitate şi este nevoie de timp pentru a schimba lucrurile şi a lăsa ceva în urmă. Sunt convins că împreună cu staful meu putem face lucruri frumoase aici la Cluj”, a adăugat Ogăraru.

O altă noutate este antrenorul cu portarii. Acesta este Alin Dincă şi a mai pregătit goalkeeper-ii Borussiei Dormund şi celor de la Standard Liege. În momentul de faţă George Ogăraru o pregăteşte pe Universitatea în baza unei derogări primite din partea FRF.

„Urmez cursurile licenţei PRO şi foarte curând voi obţine acest brevet. Deocamdată am primit o derogare ca să pot sta pe bancă la meciurile echipei”, a lămurit Ogăraru. Antrenorul Universităţii Cluj a lămurit şi situaţia lui Valentin Lemnaru. „Lemnaru a efectuat un RMN şi are nevoie de o pauză totală, cel puţin două săptămâni. Practic în acest an nu cred că ne vom putea baza pe el”, a spus antrenorul alb-negrilor.

Valentin Lemnaru a suferit o ruptură musculară în singura partidă în care a îmbrăcat tricoul Stelei, în manşa întâi din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor cu Aktobe. Un alt fotbalist transferat recent la ”U”, Vlad Morar, nu va fi apt de joc mai repede de trei luni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu