”U” Cluj / Încă o victorie scăpată printre degete

Valentin Lemnaru nu se mai opreşte, a marcat din nou golul Universităţii, în egalul (1-1) cu Concordia Chiajna / FOTO: Dan Bodea

”U” Cluj şi-a îndeplinit obiectivul pentru etapa cu numărul 22 remizând, scor 1-1, în meciul disputat în deplasare cu Concordia Chiajna şi atinge cota 3 meciuri consecutive fără înfrângere. Meciul de la marginea Bucureştiului a avut o desfăşurare aproape clasică pentru echipa lui Mihai Teja.

În minutul 13 golgheterul Valentin Lemnaru se desprinde în viteză de adversar, pătrunde în stilu-i caracteristic şi şutează cu piciorul stâng, la colţul lung pentru 1-0. Din acel moment meciul s-a scurs oarecum în favoarea alb-negrilor care, fără să forţeze, au aglomerat inteligent mijlocul terenului şi au încercat pe fazele ofensive să producă deranj în defensiva echipei gazdă.

La adăpostul avantajului minim din prima repriză clujenii au încercat cu efort minim să ţină la distanţă de propria lor poartă jucătorii Concordiei. Egalarea a venit în minutul 74 când o minge şutată de Serediuc a ajuns norocos la Onduku, iar atacantul ilfovenilor a reuşit să restabilească egalitatea.

Rezultatul de la Chiajna le aduce „Şepcilor roşii” încă un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării dar, concluzia este aceaşi ca şi la finalul partidei de la Piatra Neamţ, încheiată cu acelaşi scor- Universitatea putea şi merita să se întoarcă acasă cu o victorie.

Nici în clasament lucrurile nu s-au moddificat ”U” continuând să se situeze pe poziţia a XVI-a, cu 21 de puncte, la doar două lungimi de Săgeata Năvodari, grupare situată pe locul 14, primul deasupra liniei care demarchează echipele care vor continua şi în sezonul viitor în Liga I.

Distribuie:

Postaţi un comentariu