UPDATE: Omul de ordine “doborât” de fanii lui “U” e în afara oricărui pericol. “U” Cluj – Hermannstadt 0-2. Incident grav la finalul partidei

Foto: Dan Bodea

Omul de ordine “doborât” și umplut de sânge de fanii lui “U” a părăsit Cluj Arena conștient, dar a fost transportat de un echipaj de ambulanță la Unitatea de Primiri Urgente pentru investigații de specialitate. Incidentul nu va rămâne fără urmări pentru FC Universitatea.

Foto: Dan Bodea

Surse din Jandarmerie au confirmat pentru Transilvania Reporter că suporterul care a pătruns pe terenul de joc, și din cauza căruia spiritele au degenerat, avea interdicție de a participa la evenimente sportive.

Universitatea Cluj a pierdut cu 0-2 manșa I a barajului de menținere/promovare în Liga 1. Sibienii au înscris golurile victoriei în repriza a doua, prin Petrescu (mine. 79) și Tsoumou (mine. 80) și și-au asigurat în mare proporţie prezenta în viitoarea ediție a Ligii 1. Spectacolul pe care suporterii (peste 23.000) l-au făcut în tribune a fost umbrit de un incident grav.

Foto: Dan Bodea

În minutele adiționale ale disputei un suporter al “Șepcilor roșii” a traversat terenul de joc. Oamenii de ordine au intervenit târziu, apoi l-au bruscat pe tânăr, iar spiritele s-au încins. În altercaţia dintre forţele de ordine și suporteri un jandarm a fost lovit în zona capului și a fost nevoie de intervenția ambulanţierilor pentru a-l resuscita.

Totul a pornit dintr-un exces de zel a forțelor de ordine care l-au lovit fără milă pe suporterul Universității, în momentul în care acesta, practic, s-a predat. Au urmat minute de haos, lacrimogene pulverizate în fața unor femei însărcinate și în direcția taților cu copii în brațe.

Foto: Dan Bodea

Returul este programat, miercuri, la Sibiu. Acela va fi și ultimul meci pentru Vasile Miriuţă pe banca lui Hermannstadt. Așa cu Transilvania Reporter a anunțat tehnicianul își va continua activitatea în Ungaria la gruparea Kisvarda.

Distribuie:

Postaţi un comentariu