U-BT, victorie la Pitești

Foto: Dan Bodea

După trei săptămâni de pauză, datorate acțiunilor echipei naționale, echipa masculină de baschet U-BT Cluj și-a reluat jocurile în Liga Națională de Baschet Masculin și a obținut a șasea victorie stagională, scor 83-80, în deplasare, cu BCM Pitești. Meciul a fost echilibrat de la un capăt la celălalt, învingătoarea stabilindu-se abia în finalul întâlnirii, pe care trupa lui Mihai Silvășan a reușit să-l gestioneze mai bine.

La pauza mare alb-negrii aveau un avans de două puncte pe tabelă, dar în sfertul al treilea gazdele au întors rezultatul și s-a intrat în ultimul parțial la scorul de 63-62. Până la urmă experiența jucătorilor de la U-BT și-a spus cuvântul și ardelenii au obținut succesul care îi duce pe poziția a doua a clasamentului, la egalitate de puncte (14), cu liderul CSU Sibiu. ”Un meci foarte greu. Am lăsat adversarilor 24 de recuperări ofensive, cea ce e enorm într-un meci de baschet.

Știam ca sunt redutabili la acest capitol însă intensitatea noastră din primele trei sferturi a lăsat mult de dorit. Mă bucur ca ne-am revenit în sfertul patru și am practicat o apărare mult mai agresiva care pana la urma ne-a adus și victoria. Felicit jucătorii pentru ca nu au cedat nici un moment și au crezut în victorie până la capăt”, a declarat Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial.

Distribuie:

Postaţi un comentariu