”U” BT Mobitelco, în derivă după înfrângerea cu Steaua

Foto: Dan Bodea

”U” BT Mobitelco termină sezonul regulat în genunchi. Cu doar două meciuri rămase, clujenii traversează o perioadă nefastă, cu patru înfrângeri consecutive în campionat, cea mai recentă fiind înregistrată în deplasare, cu Steaua EximBank, scor 91-88.

După ce reușiseră o serie de nouă victorii consecutive la începutul anului 2014, elevii lui Dorin Pintea par că revin la forma slabă care i-a băgat în ședință după meciurile pierdute în Cupa României. În penultima deplasare a sezonului regulat, Mobitelco au pierdut pe terenul Stelei, echipă care nu mai avea nicio șansă de a prinde playoff-ul. Chiar dacă au controlat ostilitățile și la pauză aveau un avans de 10 puncte (40-50), în partea a doua a meciului clujenii au experimentat o nouă cădere, avantajul fiindu-le anulat la finalul sfertului 3. Jocul foarte bun de la linia de trei puncte a lui Durasovic (6/9 de la trei puncte) a făcut ca la final scorul să fie 91-88 pentru gazde.

La Steaua, patru jucători au terminat cu mai mult de 13 puncte, principalul artizan al victoriei fiind Bojo Durasovic, care a încheiat meciul în double-double (26 de puncte, 13 recuperări). De partea cealaltă, Branko Cuic și Darius Hargrove au avut performanțe individuale notabile, terminând cu 21 respectiv 18 puncte, insuficient însă pentru a evita cea de-a patra înfrângere consecutivă.

Cu această înfrângere, U BT Mobitelco ajunge pe poziția a șasea, cu un record de 15-9 și, în contextul în care mai are de disputat meciuri cu Farul Constanța acasă și Gaz Metan Mediaș în deplasare, formația clujeană va termina cel puțin pe locul 6, păstrând însă și șanse pentru poziția a 5-a.

Distribuie:

Postaţi un comentariu