U-BT a restabilit egalitatea în semifinala LNBM

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au câștigat meciul 2 din seria întâlnirilor cu CSM Oradea, din semifinala Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), scor 92-82, și va disputa următoarele două partide la Oradea. Trupa lui Mihai Silvășan a avut o cu totul altă atitudine și mental, față de meciul de la sfârșitul săptămânii trecute, pierdut cu 86-90.

Gazdele au reușit să-și adjudece primul parțial cu scorul de 26-21, dar l-a pierdut pe cel de al doilea (22-23), astfel că, la pauza mare tabela indica scorul de 48-44. Repriza a doua a fost la fel de intensă, niciuna dintre cele două oponente nereușind să se desprindă decisiv. Alhaji Mohammed și-a făcut simțită prezența pe teren exact atunci când echipa avea mai mare nevoie și U-BT s-a impus la o diferență liniștitoare de 10 puncte.

„Cred că am avut o atitudine foarte bună, mental am fost puternici după înfrângerea de acum două zile. S-a văzut o dorință mare să nu ieșim din calculele semifinalei. Dacă am fi pierdut, ne-ar fi fost foarte greu să întoarcem seria. A fost un meci bun de-al nostru, însă a fost doar un meci. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să mergem la Oradea cu o dorință și o motivație foarte mare, pentru a reuși să câștigăm.

Întotdeauna este o decizie grea când vine vorba pe cine să las în afara lotului. Alhaji nu a fost integrat în ritmul echipei la ultimele partide și am decis să jucăm o formulă mai înaltă, cu Tony Easley. După înfrângerea de duminică, am simțit că trebuie să jucăm mai rapid și asta ne-a ieșit. Kyndall a fost puțin obosit și dacă nu era Mohammed, am fi avut viața grea. Sunt fericit că a reușit să ne ajute, știam că este un jucător cu experiență, capabil să facă diferența”, a declarat Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial al clubului.

Semifinala LNBM dintre U-BT și CSM Oradea continuă de la scorul general de 1-1. Următoarea partidă este programată, sâmbătă, 18 mai, două zile mai târziu, luni, 20 mai, urmând să se dispute meciul cu numărul patru.

Distribuie:

Postaţi un comentariu