Tenis / România revine la Cluj

Echipa feminină de tenis a României revine la Cluj-Napoca pentru barajul cu Germania / Foto: Dan Bodea

Președintele Federațiai Române de Tenis (FRT), Geroge Cosac, a anunțat că meciul de baraj pentru menținerea în Grupa Principală 1, dintre România și Germania se va juca tot la Cluj-Napoca. Conform site-ului official al FRT, meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup by BNP Paribas, se va juca în zilele de 16 și 17 aprilie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

”Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură”, a spus Cosac pentru frt.ro.

România și Germania s-au mai întâlnit o singură dată, în 1974, la Napoli, iar RFG se impunea cu 3-0 în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale. Helga Masthoff s-a impus în fața clujencei Virginia Ruzici, azi managerul Simonei Halep, cu 6-3, 6-2. Helga Hosl a trecut de Mariana Simionescu,  scor 6-3, 6-3, iar Katja Ebbinghaus/Helga Masthoff au triumfat în meciul de dublu în fața cuplului Judith Gohn/Virginia Ruzici, scor 6-3, 1-6, 6-3.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu