Tenis / Repetiţie pentru Fed Cup! Halep e în semifinale la Sydney

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Sydney, primul turneu de grand slam al noului an. Românca a trecut în sferturi, în două seturi, de Karolina Pliskova scor 6-4, 7-5. Meciul poate fi considerat o repetiţie pentru o potenţială întâlnire între cele două tenismene în Fed Cup, întrecere ce va fi găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca la începutul lunii februarie.

Pliskova a început bine meciul şi a condus cu 1-0 fructificându-şi propriul serviciu. A urmat o serie de 5 game-uri câştigate la rând de Halep şi apoi o revenire impresionantă a jucătoarei din Cehia. Primul set s-a încheiat 6-4, după ce Simona a cerut intervenţia antrenorului Darren Cahill. Cel de al doilea set a fost şi mai disputat, ambele sportive mergând cap la cap.

Tot Pliskova şi-a adjudecat primul punct, după un început foarte bun al Simonei, care a avut trei mingi de break. Karolina a revenit cu doi ași și s-a impus până la urmă. Românca a egalat pe propriul serviciu, a făcut break în game-ul 3 şi s-a distanţat la 3-1. Cehoaica a făcut eforturi mari să revină în joc şi a egalat la 4, respectiv la 5, după care Siomna Halep a reuşit să se concentreze suficient încât să se impună cu 7-5 şi să obţină astfel, calificarea în semifinalele turneului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu