Solidaritate prin sport. Fotbal și emoții, în cadrul evenimentului caritabil organizat în memoria victimelor accidentului aviatic

Foto: Dan Bodea

Fundația Primăvara Clujeană alături de suporterii Universității Cluj, a organizat vineri evenimentul caritabil, „Solidaritate prin sport”, pentru familiile victimelor accidentului aviatic petrecut în județul Sibiu, în luna noiembrie a anului trecut. Seara a fost una plină de emoții, atât pentru cei trei micuți ai famiilor Titiana și Fodor, juniori ai echipei ”U” Cluj, cât și pentru cei care au făcut posibil acest eveniment: organizatori, suporteri, spectatori, foști și actuali jucători.

Suporterii Universității Cluj s-au transformat pentru o seară în jucători, oferind momente savuroase celor din sală, care i-au încurajat de pe margine cu aplauze. De asemenea, spectatorii au interpretat în câteva rânduri imnul „Slavă ție, studenție”.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Un moment mult așteptat a fost meciul care i-a avut drept protagoniști pe fotbaliștii generației 1990 – 2000, care s-au confruntat cu actualii juniori ai echipei. Micuții nu s-au lăsat „intimidați” de fostele glorii ale lui ”U”, fapt pentru care scorul final a fost 8-6, în favoarea acestora.

Licitație cu suflet

Licitația tricourilor jucătorilor Raul Ciupe, Valentin Lemnaru și Pablo Ceppelini a reprezentat, de asemenea, un moment cu o puternică încărcătură emoțională. Toate tricourile au fost cumpărate de fostul jucătorul al Universității Cluj, Călin Țiplea: primele două cu suma de 1.000 de lei fiecare, iar cel de-al treilea contravalorii de 2600 de lei. Tricourile au fost dăruite celor trei copii în aplauzele publicului.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

În urma evenimentului caritabil, organizatorii au strâns aproximativ 13.000 de lei, bani rezultați din vânzarea biletelor (spectatorii au achiziținat la intrare un bilet simbolic, în valoare de 5 lei), donații și licitații, iar întreaga sumă va fi donată celor două familii.

Urmăriți, în continuare, o galerie foto realizată de Dan Bodea.

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu