Și-a decis viitorul! Dur-Bozoancă a ales ”U”

Foto: Dan Bodea

Titular de drept între buturile Universității și fotbalistul declarat „Cel mai bun tânăr jucător în sezonul 2018/2019”, Cosmin Dur-Bozoancă s-a întors la ”U” Cluj. Portarul de 21 de ani aparține de Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dar la nivel de seniori a îmbrăcat tricoul echipelor ASU Poli Timișoara și Universitatea Cluj.

Angajamentul lui Dur-Bozoancă cu gruparea „Șepcilor roșii” expirase imediat după meciul retur din barajul cu Hermannstadt, iar fotbalistul primise acordul conducătorilor de la Ovidiu să-și găsească echipă. La jumătatea acestei săptămâni portarul a plecat în cantonament cu Petrolul Ploiești, dar vineri seara s-a întors la Cluj și a semnat o nouă înțelegere cu ”U”, valabilă pentru un sezon.

„Cosmin Dur-Bozoancă, deținătorul trofeului <<Dan Anca>> pentru cel mai bun tânăr jucător în sezonul 2018-2019, rămâne la <<U>>! Portarul a semnat în această seară <<vineri, 28 iunie – n.a.>> un nou contract cu Universitatea și va apăra poarta studenților și în sezonul următor. Succes, Coco!”, a anunțat Universitatea Cluj, pe site-ul oficial.

Cosmin Dur-Bozoancă a bifat 36 de meciuri (din 38 posibile), în sezonul trecut al Ligii 2, în tricoul Universității. Pe lângă Dur-Bozoancă, ”U” Cluj a mai parafat achizițiile lui Hugo Firmino, un mijlocaşul de bandă în vârstă de 30 de ani, venit din ligile inferioare al Portugaliei, de la Cova Piedade.

Fundaşul central Inacio Miguel (23 de ani, de la Braga 2), mijlocașul central Pedro Mendes (25 de ani, ex Gaz Metan) și portarul Jose Costa (25 de ani, ultima oară la Penafiel) sunt celelalte transferuri bifate de ”U”. Până la jumătatea săptămânii viitoare în lotul pregătit de Cristi Dulca vor mai ajunge încă patru lusitani.

Distribuie:

Postaţi un comentariu