Sezon pe jumătate ratat

sursa foto: totalbaschet.ro

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au pierdut și meciul doi din finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 61-63, în fața echipei Steaua București și a pus capăt unui sezon ce părea promițător la un moment dat. Clujenii au ratat medaliile de bronz ale întrecerii interne chiar în fața propriilor suporteri, ceea ce face ca sezonul să poată fi considerat pe jumătate ratat, alb-negri câștigând totuși Cupa României.

Meciul s-a desfășurat într-o notă obișnuită pentru elevii lui Marcel Țenter. Aceștia au început mai bine jocul și, așa cum deja și-au obișnuit fanii, și-au adjudecat primul parțial, scor 17-15. Sfertul doi a fost încă o dată presărat de greșeli ofensive și defensive și a fost câștigat firesc de către Steaua, cu 17-12, astfel că, la pauza mare tabela indica deja avantaj pentru gruparea vizitatoare, scor 32-29. Al treilea parțial a fost ceva mai spectaculos și totodată sfertul cu cele mai multe puncte marcate (34), împărțite frățește de cele două combatante, 17-17.

Deja a devenit o marcă înregistrată pentru U-BT ca ultimul parțial să fie și cel în care alb-negrii încearcă să remedieze din mers greșelile făcute anterior, adversarii fiind puși în situația de a apăra doar avantajul pe care și l-au creat. S-a terminat 15-14 în favoarea clujenilor care, însă, nici la ultima apariție din acest sezon în fața propriilor suporteri nu au reușit să schimbe în bine ”obițnuințe” mai vechi. Cu două victorii din tot atâtea meciuri disputate în finala mică a LNBM, Steaua a primit la finalul meciului de la Cluj, medaliile de bronz. Cătlin Baciu a fost cel mai prolific marcator al U-BT cu 16 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu