Scrima / Speranţe de aur. CS Satu Mare, campioană naţională la spadă fete!

Echipa de spadă a CS Satu Mare ( echipament alb roşu) a cucerit medalia de aur la C.N de spadă speranţe. Foto/Prosport.ro

 

Duminică s-a desfăşurat la Bucureşti ultima probă a Campionatelor Naţionale de spadă speranţe, cu proba pe echipe la fete.

Având o evoluţie de metronom, echipa CS Satu Mare a dominat clar competiţia şi a reuşit să cucerească medalia de aur după ce a dispus în finală de LPS Craiova1, scor 45-36.

În semifinale, elevelel lui Csiszar Francisc au învins pe ACS Quarto Bucureşti (45-29), iar oltencele au depăşit pe CSM Oradea (45-34). Bronzul a revenit celor de la CSM Oradea, după 45-41 cu ACS Quarto Bucureşti.

Bilanţul delegaţiei sătmărene la Naţionalele de spadă -speranţe a fost unul excelent cu o medalie de aur cucerită de echipa de fete a CS Satu Mare, două medalii de argint obţinute de echipa de băieţi a CS Satu Mare şi de Melany Pfeifer, la individual şi o medalie de bronz, cucerită de Teodora Coste la individual.

Clasamentul final al Campionatului Naţional de spadă fete speranţe arată astfel:

1. CS Satu Mare (Teodora Coste, Csilla Nagy, Amarillisz Pallai şi Melany Pfeifer – antrenori Nagy Lehel şi Csiszar Francisc)

2. LPS Craiova1 (Sabina Ecobici, Alina Văduva, Ana Maria Vasile şi Andreea Virban – antrenori Mădălina Mincu şi Ione Bărbosu)

3. CSM Oradea (Bianca Benea, Anna Handlery, Ileana Pop şi Andreea Tufan – antrenor Nicolae Ille)

4. ACS Quarto Bucureşti (Andreea Hodorogea, Mihaela Leonte, Christine Stancu)

5. LPS Craiova2 (Roxana Cojocaru, Andreea Florescu, Alexandra Pătru şi Diana Vasile)

6. UNEFS Bucureşti (Ana Maria Diaconu, Rebeca Dumitru şi Talida Enache)

7. CSS Constanţa1 (Ramona Costache, Andra Meran, Cătălina Pârvan şi Ştefania Vişan)

8. CS Olimpia Bucureşti (Daria Mazilu, Ilinca Pătrăşcan, Irina Popa şi Daniel Vîrtejan)

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu