S-au pus în vânzare bilete pentru meciul România – Insulele Feroe, de la Cluj

Foto: Dan Bodea

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat că a pus în vânzare tichetele pentru partida dintre reprezentativele României și Insulele Feroe, care se va juca pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, la data de 26 martie, de la ora 21:45.

Conform anunțului FRF o persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 20:15.

Prețuri biletelor variază în funcție de zona din stadion aleasă de suporteri. Astfel, un bilet la Peluza 1 costă 25 lei, iar un tichet la Tribuna 1 costă 50 lei. Valoarea unui bilet la Tribuna 2 este de 60 lei, iar la tribuna VIP 250 lei.

Supoetrii pot opta, pe lângă opțiunea livrării tichetelor la domiciului, contracost, și pentru varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. Foarte important de știut este faptul că în cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Ca la fiecare acțiune a echipei naționale de fotbal a României, FRF continuă amenajarea de sectoare speciale, Family Zone, pentru suporterii care doresc să-și ducă și copii la stadion. Sectoarele special amenajate vor fi comunicate ulterior, iar cumpărătorii de bilete pentru Family Zone vor beneficia de reduceri după cum urmează: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete.

Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei din Cluj-Napoca. La casieriile stadionului Dr Constantin Rădulescu biletele vor putea fi achiziionate începând cu 19 martie.

Ultima oară, România şi Insulele Feroe s-au întâlnit în preliminariile Campionatului European din 2015, tricolorii câştigând ambele partide cu 1-0, respectiv 3-0.

Distribuie:

Postaţi un comentariu