Rugby / ”U” Cluj a învins Ungaria în ultimul amical

Rugbyştii de la Universitatea Cluj au câştigat ultimul meci amical din această primăvară, scor 47-3, cu Ungaria

Echipa masculină de rugby ”U” Cluj a câştigat cu scorul de 47–3 ultimul meci test dinaintea startului noii ediţii a SuperLigii Naţionale, disputat la Esztergom în compania echipei naţionale a Ungariei. La pauză universitarii aveau deja un avantaj confortabil, scor 19-3, în ciuda evoluţiei mai puţin convingătoare a sportivilor pregătiţi de Bogdan Cantor şi Ioan Teodorescu.

La pauză cei doi tehnicieni le-au cerut jucătorilor mai multă atitudine iar jocul s-a schimbat mult în bine. Nu mai puţin de şapte eseuri au înscris rugbyştii de la ”U” în confruntarea cu prima reprezentativă a Ungariei, şase dintre acestea fiind transformate de Ionuţ Dimofte.

„A fost un test util pentru noi chiar dacă echipa Ungariei este mult sub noi. Am avut o primă repriză mai puţin bună însă, în partea a doua a meciului băieţii au fost mai atenţi, au jucat ceea ce le-am cerut noi antrenorii. Una peste alta sunt mulţumit de rezultat, cât despre joc nu am fost 100% mulţumit dar trebuie să luăm în considerare şi faptul că am întâlnit un adversar inferior nouă”, a declarat Bogdan Cantor.

În deschiderea partidei dintre Ungaria şi ”U” Cluj au evoluat juniorii sub 16 ani a clubului universitar şi echipa similară a celor de la Rugby Club Esztergom. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 6-3. În partida juniorilor au punctat doar încercările înscrise, cei doi antrenori stabilind ca echipele lor să nu uzeze de tranformări. La sfârşitul săptămânii viitoare ”U” Cluj va debuta în noua ediţie a SuperLigii Naţionale de rugby, în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu