Rugby / Răzvan Ailenei de la „U” Cluj, convocat pentru AMLIN Challenge Cup

Rugby-istul de la "U" Cluj, Răzvan Ailenei (foto, la minge) va face parte din lotul Lupilor Bucureşti (echipa naţională B a României) pentru meciurile cu Brive, din AMLIN Challenge Cup / Foto: Dan Bodea

Rugby-istul Universităţii Cluj, Răzvan Ailenei, a fost convocat pentru meciurile pe care Lupii Bucureşti (echipa naţională secundă a României) le vor disputa în AMLIN Challenge Cupa împotriva francezilor de la Brive. Ailenei sărbătoreşte astfel, în cantonament ziua naţională a României, reunirea lotului fiind prevăzută pentru 1 decembrie.

Alături de Rzvan Ailenei, din echipa Lupilor Bucureşti trebuia să facă parte şi colegul lui de la „U” Cluj, Kamil Sobota, acesta din urmă fiind lăsat în afara lotului din cauza accidentării suferite, săptămâna trecută, în semifinala din Cupa României, pierdută de universitarii clujeni în faţa Ştiinţei din Baia Mare.

Maramureşenii dau şi ei şapte jucători pentru naţionala B a României: Constantin Pristaviţa, Petru Tamba, Andrei Rădoi, Johanes Van Heerden, Gal Csaba, Michael Wiringi şi Stephan Hihetah fiind convocaţi pentru dubla cu Brive. Lupii Bucureşti şi Brive se vor întâlni în prima confruntare la Bucureşti, în data de 7 decembrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu, în Franţa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu