Foto | Romanii s-au dus în plimbare până în Gruia. Dan Petrescu a anunțat doi noi jucători accidentați

Dan Petrescu (CFR Cluj) și Simone Inzaghi (Lazio Roma)/ Foto: Dan Bodea

Joi de la ora 19:55 CFR și Lazio Roma se vor înfrunta în primul meci al grupei E a Ligii Europa. Dacă vișiniii s-au săturat deja de câte meciuri au disputat în acest sezon, Lazio a disputat doar trei meciuri oficiale, ultimul dintre acestea pierdut în Serie A, scor 1-2 la SPAL.

Gruparea din capitala Italiei nu pare să pună mare preț pe jocul cu CFR, lazialii preferând să facă doar o plimbare până la stadionul „Dr Constantin Rădulescu”, fără să solicite oficialilor feroviari să le fie pus la dispoziție pentru antrenament.

Foto: Dan Bodea

La conferința de presă, antrenorul Dan Petrescu s-a declarat speriat după analiza video a adversarilor de joi. „I-am studiat bine. Își creează multe ocazii de gol, dar în meciul cu SPAL, din ultima etapă au căzut fizic în repriza a doua. E greu de crezut că o echipă precum Lazio să piardă două meciuri la rând și asta mă sperie”, a spus Petrescu. Antrenorul feroviarilor a anunțat că Rondon și Pereira sunt accidentați.

Foto: Dan Bodea

Lazio a ajuns la Cluj-Napoca în după amiaza zilei de miercuri, s-au cazat la un hotel cu specific italian și au fost extrem de rezervați cu privire la programul echipei. Se știe doar că nu vor să efectueze nicio ședință de antrenament și că singurul reprezentant al clubului care va vorbi cu jurnaliștii este antrenorul Simone Inzaghi.
Meciul CFR – Lazio Roma este programat, joi, 19 septembrie, de la ora 19:55, pe arena „Dr Constantin Rădulescu”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu