România joacă la Cluj cu Lituania și posibil Spania

Foto: Dan Bodea

Reprezentanții societății care administrează Cluj Arena au confirmat interesul Federației Române de Fotbal (FRF) de a organiza la Cluj-Napoca meciul amical dintre reprezentativa tricoloră și echipa națională a Lituaniei. O comisie a FRF a inspectat Cluj Arena și a dat girul forului de la București.

„Nu este pentru prima oară când reprezentanți ai FRF și ai altor federații inspectează Cluj Arena. Noi ne-am arătat întotdeauna deschiderea către evenimente sportive majore. Suntem mândri să găzduim meciuri ale echipelor naționale a României. Deocamdată a fost vorba doar despre amicalul cu Lituania, dar la cum stau lucrurile cu celelalte stadioane din țară, de ce să nu sperăm că vom găzdui și Spania”, a declarat Radu Rațiu, directorul Cluj Arena.

Meciul test dintre România și Lituania se va disputa la data de 23 martie, iar patru zile mai târziu „Tricolorii” vor înfrunta campioana Europei. Cel mai probabil și acest meci va fi găzduit de Cluj Arena. Un alt meci amical se va disputa tot pe cel mai mare stadion din Cluj-Napoca, înaintea startului campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Aşa cum Transilvania Reporter anunţa încă din toamna anului trecut, Anglia ar putea evolua pe Cluj Arena. Informaţia nu a fost confirmată oficial, dar reprezentanţi ai FRF au lăsat să se înţeleagă că reprezentativa din Albion va întâlni România, iar meciul nu va fi găzduit de Arena Naţională.

Distribuie:

Postaţi un comentariu