România debutează în FIFA World Cup 2019

Foto: Dan Bodea

Echipa națională masculină de baschet a României a încheiat stagiul de pregătire derulat pe parcursul acestei săptămâni la Cluj și a plecat spre Italia unde va întâlni, vineri, 24 noiembrie, prima reprezentativă din peninsulă. La stagiul de la Cluj-Napoca selecționerul Zare Markovski a avut la dispoziție 16 jucători șapte tineri de la naționala U20 (sub 20 de ani), dar și pe recent naturalizatul coordonator de joc Giordan Watson.

La finalul stagiului doar 12 sportivi au făcut deplasarea în Italia, între aceștia numărându-se și cei trei sportivi ai campioanei U-BT Cluj: Torok Rolland, Kuti Nandor și româno-americanul Giordan Watson. ”Atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună, pozitivă. I-am simțit pe băieții foarte motivați. Am avut trei antrenamente la Cluj și toată lumea s-a concentrat pe ceea ce i s-a cerut, deci chiar nu avem probleme din punct de vederea al atitudinii”, a declarat Mihai Silvășan, secundul selecționerului Zare Markovski.

Meciul din runda inaugurală a Grupei D de la Torino, programat între Italia și România se va disputa de la ora 21.15. După acest joc ”Vulturii” se întorc la Cluj-Napoca pentru confruntarea cu Olanda, programată, duminică, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă. Biletele pentru această partidă pot fi achiziționat de pe myticket.ro. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei, iar cel mai scump 20. Din grupa D mai face parte Croația, echipă pe care naționala ”Tricoloră” a înfruntat-o la Campionatul European desfășurat în această toamnă la Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu