Champions League / Reghecampf: “Am venit să câştigăm cu Schalke”

Reghecampf mizează pe o victorie a Stelei pe terenul lui Schalke / Foto: Dan Bodea

Armata lui Laurenţiu Reghecampf e pregătită de asalt împotriva minerilor lui Jens Keller.

Steaua abordează cu mare optimism duelul cu Schalke. Campioana României nu concepe să nu obţină victoria pe terenul uneia dintre cele mai galonate echipe din Germania. Laurenţiu Reghecampf îşi îndeamnă şi el elevii la luptă. ““Ne bucurăm foarte mult că ne aflăm în fața unui meci pentru care ne-am pregătit de un an de zile. Urmează o perioadă foarte importantă pentru noi, în care vom încerca să ne calificăm în primăvara Champions League. Știm foarte bine ce ce așteaptă, un meci dificil, dar cred că putem câștiga. Cred că avem o echipă foarte puternică, am venit aici să câștigăm”, a transmis tehnicianul roş-albaştrilor.

Reghecampf e conştient însă de forţa ofensivă a germanilor. “Schalke este important ca grup. Într-adevăr, au câțiva jucători foarte importanți, cum este Boateng, dar nu vom face nimic în mod special pentru a-l anihila doar pe el. Trebuie să anihilăm grupul, echipa, nu doar un jucător. Noi va trebui să marcăm însă neapărat”, a avertizat antrenorul campionilor, care s-a decis şi asupra primului 11 pe care îl va trimite în disputa cu trupa lui Keller. “Știu echipa deja, cred că și jucătorii știu la rândul lor, simt lucrul acesta, deoarece stăm mult împreună”.

Partida Schalke – Steaua are loc astăzi de la ora 21.45, pe stadionul Veltins Arena.

[stextbox id=”custom” caption=”Echipa probabilă”]

Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu