Punct și de la capăt. Începe play-off-ul

U-BT Cluj a încheiat și faza Top 6 a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un succes previzibil, scor 90-84, cu Steaua București și a intrat în ultima fază a sezonului, play-off, de pe prima poziție, ceea ce îi avatajează în privința meciurilor mai multe pe care le-ar putea disputa pe teren propriu. Și totuși, în meciul cu Steaua diferența de șase puncte s-a conturat destul de greu, abia după pauza mare.

Clujenii au cedat primele două parțiale (19-20, respectiv 16-23), dar la reluarea jocului nu le-au mai lăsat culoare steliștilor, au preluat inițiativa și conducerea pe tabela de scor (30-22 și 25-19). Aleksandar Rasic a înscris cele mai multe puncte pentru U-BT, 20, urmat de Kyndall Dykes cu 19 și Vlad Moldoveanu cu18. ”Meciul acesta a fost foarte greu pentru noi, nu e ușor să joci un meci fără nicio miză asupra clasamentului.

Chiar i-am felicitat pe băieți pentru că au găsit resursele, după pauză, mai ales, pe fondul unei apărări mai agresive, să găsim soluțiile necesare pentru a învinge. Mă bucur că am câștigat, însă de acum totul începe de la zero, trebuie să fim foarte puternici, atât mental, cât și fizic. Luăm fiecare meci ca atare, primul e cel mai important și avem suficient timp să îl pregătim.

Nu pot fi foarte mulțumit de ultimele două meciuri, cel de la Sibiu și prima jumătate a jocului de astăzi, nu am avut motivația necesară să arătăm că suntem mai buni. Eu mă bazez pe faptul că am învingători în echipă, acest lucru se va vedea de luni. Trebuie să găsim soluții, indiferent de forma în care suntem, să câștigăm. Cele mai importante meciuri sunt, acum, cele cu Craiova, trebuie să fim sută la sută pregătiți, să nu ne relaxăm absolut nicio clipă, pentru a nu avea surprize”, a spus Mihai Silvășan. În primul meci din faza play-off U-BT o va întâlni pe SCM Craiova.

Distribuie:

Postaţi un comentariu