Program competiţional / Mult sport la sfârşit de săptămână

Rugby-iştii de la Universitatea întâlnesc, sâmbătă, deţinătoarea Cupei României, CSM Ştiinţa Baia Mare, în semifinalele competiţiei

Echipele sportive clujene vor fi angrenate în şase partide la finalul acestei săptămâni. Rugby-iştii de la Universitatea deschid, sâmbătă, seria meciurilor, de la ora 11.00, când vor întâlni, la Gura Humorului, vicecampioana României, CSM Ştiinţa Baia Mare, în semifinalele Cupei României.

Cele două formaţii se întâlnesc pentru al doilea an consecutiv în penultimul act al competiţiei. În sezonul precedent universitarii au fost eliminaţi de „zimbrii” maramureşeni care, ulterior au cucerit trofeul pus în joc. Tot sâmbătă, de la ora 13.00, are loc partida de volei feminin dintre CS Satu Mare şi „U” Cluj, în cadrul etapei a IV-a a diviziei secunde, iar de la ora 14.00, echipa masculină de volei a CS Universitatea Cluj întâlneşte, pe teren propriu, formaţia Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A1.

Imediat după acest meci, Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi gazda  partidei dintre „U” Cluj şi West Petrom Arad. Confruntarea face parte din cadrul etapei a VII-a a Diviziei A de baschet masculin şi se va desfăşura de la ora 16.30. Şi echipa feminină de baschet a Universităţii are meci sâmbătă, în deplasare, în compania celor de la CS Satu Mare.

Partida contează pentru etapa a IX-a a Ligii Naţionale şi este programată de la ora 18.00. Duminică, de la ora 13.00, handbaliştii clubului universitar clujean vor evolua pe teren propriu, în faţa Academiei de Handbal din Baia Mare, de la ora 13.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu