Pedro Mendes și Ricardo Miranda aproape de ”U”, Coman și Cordoș pleacă

Foto: Dan Bodea

Încă doi fotbaliști portughezi se antrenează sub comanda antrenorului Cristian Dulca, acesta urmând să decidă dacă pot ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. La capitolul plecări, Alexandru Coman și Andrei Cordoș își negociază rezilierea contractelor.

Pedro Mendes are 25 de ani, este un jucător de atac și a fost legitimat în sezonul precedent la Gaz Metan Mediaș, dar a prins doar 27 de minute în două partide în tricoul medieșenilor. Mendes a ajuns prima oară în România în 2017 când a semnat cu Politehnica Iași pentru care a evoluat în 22 de partide. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt fotbalistul cu dublă cetățenie (portugheză și angoleză), are o cotă de doar 150.000 de euro.

Ricardo Miranda are 23 de ani și poate evolua pe orice poziție în atac. A ajuns în România în primăvara acestui an și a evoluat în partea a doua a sezonului trecut la Farul Constanța. A bifat 13 partide și a înscris un gol. Rafa, cum își spune fotbalistul, a fost internațional portughez U16 și U17 și are o cotă de doar 75.000 de euro. Dacă vor da satisfacție cei doi vor semna cu ”U” în zilele următoare.

Pe de altă parte Alexandru Coman și Andrei Cordoș nu vor mai face parte din lotul Universității pentru sezonul ce va începe la începutul lunii august. Primul a fost achiziționat de ”U” în toamna anului trecut, când a fost dat afară de FC Hermannstadt. În tricoul „Șepcilor roșii” Coman a bifat 29 de partide (26 ca titular) și a marcat 3 goluri.

Andrei Cordoș este un produs la clubului Universitatea pentru care a jucat în perioada 2005-2009 și în campionatul precedent. A fost punct fix în defensiva „Șepcilor roșii” cu 31 de partide dintre care 30 în calitate de titular. În vârstă de 31 de ani, Cordoș a fost unul dintre jucătorii cel mai des apostrofați de fanii lui ”U”.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. duru says:

    vad ca poarta manusele acest Miranda.
    Daca isi pune si fular si sapca se poate duce in tribuna.

Postaţi un comentariu