Patru pentru Cupa Liceelor

Sferturile de finală ale Cupei Liceelor NeuronKid 2017 au stabilit, în urma rezultatelor, careul de ași a competiției. Cum era de așteptat, au fost dueluri intense și foarte echilibrate. Echipele calificate în semifinale sunt George Barițiu, Alexandru Borza, Ana Aslan și LPS. În primul meci al zilei, Colegiul Național George Barițiu a trecut cu 3-1 de Colegiul Național George Coșbuc. Decarul celor de la Barițiu, antrenați de către doamna profesoară Mona Martinovici, a marcat de două ori și și-a ajutat colegii să se califice în semifinale.

Golul de 2-0 marcat de el a fost unul spectaculos, dintr-o lovitură liberă. Liceenii doamnei profesoare Pop Sorina au reintrat în joc după ce unul dintre elevii ei a marcat din voleu pentru 2-1. Dupa o fază încâlcită, decarul de la Barițiu a înscris cel de-al doilea gol al său după o fază încâlcită și a consfințit calificarea. Elevii de la LPS, antrenați de Călin Tecoanță, au câștigat dramatic, scor 2-1, împotriva celor de la Edmond Nicolau, în cel mai echilibrat și încins meci de până acum al Cupa Liceelor.

LPS a deschis scorul după câteva minute de joc, dar o greșeală în apărarea lor a produs egalarea, iar liceenii antrenați de George Govor au profitat și au intrat din nou în partidă. A fost o repriză secundă încinsă cu multe faulturi și câteva cartonașe galbene. Ambele echipe au pasat bine și s-au apărat excelent, dar LPS a marcat pentru 2-1 cu doar câteva minute înainte de fluierul final, după o bâlbâială în careul advers. La ultima fază a partidei, cei de la Edmond Nicolau au lovit bara și meciul s-a terminat cu o calificare la limită a celor de la LPS.

Rezultatele înregistrate azi în sferturi:
George Coșbuc – George Barițiu 1-3
Alexandru Borza – Augustin Maior 4-2
Nicolae Bălcescu – Ana Aslan 2–4
LPS – Edmond Nicolau 2-1

Programul semifinalelor, miercuri, 31 mai:
14:00 George Barițiu vs. LPS
14:45 Alexandru Borza vs. Ana Aslan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu