O etapă…de probă! Cojocaru, confirmat antrenor pentru etapa de joi

Foto: Dan Bodea

Oficialii Universității Cluj au contactat mai mulți antrenori în săptămâna, de după demiterea lui Adrian Falub însă, nu au bătut palma cu niciunul dintre cei cu care s-a discutat preluarea băncii tehnice a alb-negrilor. Până la urmă șefii clubului au ales omul cel mai la îndemână, Mircea Cojocaru. Șeful Centrului de copii și juniori al clubului universitar a fost confirmat ca principal pentru meciul de joi, cu ACS Poli Timișoara, din cadrul etapei a 14-a din Liga 2.

”Mircea Cojocaru este noul antrenor principal al Universităţii Cluj, urmând să conducă echipa de pe banca tehnică în meciul de joi, cu ACS Poli Timişoara, de pe Cluj Arena. Unul dintre oamenii care au reformat Centrul de Copii şi Juniori la începutul anilor 2000, Mircea Cojocaru a reuşit să câştige titlul naţional la juniori U19 cu o generaţie de excepţie, din care făceau parte fotbalişti precum Răzvan Cociş, Dorin Goga, George Florescu sau Dan Codreanu. A pregătit prima echipă a Universităţii Cluj timp de aproape un an, în sezonul 2003-2004, iar, apoi, l-a secondat pe Ioan Ovidiu Sabău la mai toate echipele pe care <<Moţul>> le-a antrenat în carieră”, se arată în comunicatul oficial al FC Universitatea.

Anunțul făcut public pe site-ul oficial al clubului denotă clar că oficialii Universității sunt în continuare în căutarea unui tehnician. Până la ”oficializarea” lui Mircea Cojocaru mai mulți antrenori au purtat discuții cu conducătorii clubului din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” dar, din diferite motive negocierile nu s-au finalizat pozitiv pentru ”Șepcilor roșii”. Între persoanele contactate se numără Alexandru Pelici, Cristiano Bergodi, Edward Iordănescu, Claudiu Niculescu, sau Florin Bratu. Meciul dintre „U” Cluj – ACS Poli Timișoara se joacă, joi, de la ora 17.45, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu