Nicio emoție în fața oltenilor

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au debutat deloc fericit în faza a doua a Ligii Naționale, cu înfrângere la Pitești, dar au evoluat încântător în fața propriilor suporteri și au obținut un succes lejer din toate punctele de vedere, în fața formației SCM Craiova, scor 77-62. Diferența de 15 puncte denotă diferența dintre cele două oponente. Alb-negrii au recuperat multe mingi, pe ambele faze (ofensivă și defensivă) și au avut o circulație a mingii foarte bună.

Dacă adăugăm și eficacitatea paselor decisive, am conturat aproape fidel tabloul succesului echipei U-BT. Controlând jocul din primele momente ale întâlnirii, gazdele și-au permis și momente de relaxare, fără a-și compromite însă, nicio clipă victoria. Cea mai mare diferență a fost de 17 puncte în favoarea universitarilor care, în urma acestui succes, au urcat pe prima poziție a clasamentului, cel puțin până la meciul marii rivale, CSU Sibiu, programat duminică.

„Un meci cum ți-ai dori să fie meciurile echipei tale – cu apărare bună, cu dăruire, cu intensitate. Am lăsat o echipă ca și Craiova să înscrie 62 de puncte, ceea ce este foarte puțin pentru ei, am recuperat bine, am recuperat în atac bine, am dat drumul la minge, cele 20 de pase decisive spun totul despre asta. Am reușit să câștigăm fără prea mari emoții, ne doream foarte mult asta pentru că înfrângerea de la Pitești a durut foarte tare și mă bucur că am reușit. Trebuie să fim puternici, să continuăm pe un parcurs bun”, a declarat Mihai Silvășan pentru site-ul oficial.

Distribuie:

Postaţi un comentariu