Nici a treia încercare nu a fost cu noroc pentru Conceicao. Minteuan este intermar

Foto: Dan Bodea

Al treilea mandat pe banca tehnică a CFR-ului s-a încheiat pentru Antonio Conceicao. După două rezultate de egalitate și un eșec, rezultate care pun în pericol clsarea feroviarilor pe prima poziție a clasamentului la finalul sezonului regulat, oficialii din Gruia au decis să-l înlăture pe portughez. Interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan, iar surse apropiate clubului feroviar îl dau ca succesor al lui Conceicao pe Jose Peseiro, care a mai antrenat în România pe Rapid București.

Antonio Conceicao este unul dintre antrenorii cu cele mai multe meciuri pe banca clujenilor din 2004 încoace, de la promovarea echipei în Liga 1. În primul său mandat la Cluj, Toni Conceicao a adunat 37 meciuri. 25 în Liga I, 5 în Cupa României, 6 în Europa League, plus finala Supercupei României. Doar 7 luni a apucat să antreneze Conceicao pe CFR, în perioada aprilie – noiembrie 2009, suficient pentru a-și trece în palmares Cupa şi Supercupa României.

Dat afară de conducerea clubului ardelean când echipa era lider în Liga 1, Toni s-a întors în ţara natală încercând să-şi relanseze cariera. A prins 16 meciuri pe banca lui Belenenses, după care s-a întors în România şi a mai pregătit formaţiile FC Brașov (17 meciuri) și Astra (5 meciuri în 2012). Până să revină în 2018 la CFR, Conceicao a trecut pe la mai multe echipe fără să aibă rezultate deosebite. În 8 decembrie 2015 a revenit pe banca feroviarilor însă nici în cel de al doilea mandat nu s-a bucurat de mai multă încredere din partea conducerii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu