Foto/ Mâncăruri sănătoase și naturale la localul unui fotbalist de la ”U” Cluj

Adrian Borza și colegii săi, la o porție de sănătate în noul local al mijlocașului legitimat la U Cluj (Foto: Dan Bodea)

Nu doar sportivii au nevoie de mâncare sănătoasă ci și oamenii obișnuiți; aceasta a fost ideea de la care fotbalistul Universității Cluj, Adrian Borza, și soția lui, Mădălina, au pornit un mic local în care pun la dispoziția amatorilor de preparate naturale salate, fresh-uri, produse de patiserie sau sandwich-uri.

Din etapa a 23-a nu a mai jucat Adrian Borza vreun meci pentru Universitatea Cluj,  mijlocașul ofensiv marcând în acest sezon trei goluri pentru „alb-negri”. Chiar și așa, fotbalistul de 28 de ani nu a pierdut timpul și și-a deschis o brasserie, unde clienții săi pot servi produse pentru a căror calitate și autenticitate girează un sportiv.

„E o idee pe care am pus-o în practică cu ajutorul soției mele. Avem produse de patiserie, sandwich-uri, salate, cafea toate naturale , 100% fără amelioratori și fără aditivi. Avem și fresh-uri naturale pe care le facem pe loc. Este un local pentru cei care vor să mănânce produse naturale pentru că tot mai mulți aleg astfel de produse în detrimentul mâncărurilor fast-food”, spune Adrian.

Din vestiar, în realitate

Ideea a pornit din vestiarul „studenților”, care nu o dată au simțit nevoia unei gustări sănătoase care să le redea energia după antrenamente. Astfel a luat naștere localul „Maddelyn” de pe strada Emil Isac, de care se ocupă soția fotbalistului, Mădălina.

„Eu mai vorbisem cu colegii de la echipă că ar fi frumos să avem un loc în care să putem mânca o salată sănătoasă mai ales suntem sportivi. Așa au ocazia și alții să consume mâncăruri sănătoase care ne ajut[ pe noi. Clienții pot fi sigur că le oferim mâncare de cea mai bună calitate. De o salată sau un fresh are nevoie toată lumea, nu doar sportivii”, spune proaspătul afacerist.

Inaugurarea localului a reprezentat un bun prilej pentru un test realizat chiar de către sportivi profesioniști. Vali Lemnaru, Gabriel Machado și alți colegi ai lui Adrian au gustat preparatele localului și au fost plăcut impresionați. Baschetbalistul lui ”U” Mobitelco, Branko Cuic, a fost și el prezent la inaugurare, sârbul având și el o brutărie la Cluj de care se ocupă alături de coechipierul său, Mihai Silvășan.

„Ei sunt bine veniți în orice moment și le fac salate cu mare drag, oricând”, a spus Adrian Borza referindu-se la colegii săi.

Planuri de extindere

Aflându-se pe un domeniu de nișă nu foarte exploatat la Cluj, Adrian Borza spune că în primă fază va testa piața după care plănuiește să se extindă în tot orașul pentru a fi la dispoziția tuturor celor care preferă o salată proaspătă în detrimentul fast-food-ului.

„Am vrut să fac o chestie mai mare dar am început cu un spațiu mai mic ca să vedem cum merge. Vreau să fac așa ceva în tot orașul pentru că sunt multe persoane care lucrează mult la birou și poate doresc o salată. După sărbători va funcționa și un serviciu de livrări la domiciliu”, promite fotbalistul lui ”U”.

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea.

[nggallery id=406]

Distribuie:

Postaţi un comentariu