LNBM / Ultima impresie a fost pozitivă

U-BT Cluj a terminat cu victorie sezonul regulta al Ligii Naţionale de Baschet Masculin şi va începe partea a doua a sezonului de pe poziţia secundă / Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au încheiat sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un succes dătător de speranțe pentru partea a doua a sezonului, care se va disputa tot în sistem campionat, tur-retur, între grupările clasate pe locurile 1-6, respectiv 7-12. Alb-Negrii s-au impus în fața formației BC Mureș Târgu Mureș cu scorul de 80-72, la capătul unei înfruntări între două dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Mureșenii au fost mai incisivi în primele două sferturi pe care și le-au adjudecat cu 23-20, respectiv 18-14 și i-au băgat în ședință pe jucătorii lui Marcel Țenter.

Revenirea pe parchetul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” a fost de bun augur pentru clujeni care au pus stăpânire pe meci și, în ciuda unei confruntări extrem de tacticizate, au reușit să-și impună ideil de joc. Încă din sfertul trei U-BT a reușit să întoarcă rezultatul și să înceapă în avantaj ultimul parțial de joc (59-54). Mureșenii și-au pierdut definitiv luciditatea în sfertul patru, adjudecat de U-BT cu 21-18, iar victoria clujenilor le aduce acestora poziția a doua în clasament, la finalul sezonului regulat. Filip Adamovic cu 18 puncte, Kyndall Dykes și Pasalic, ambii autori a câte 14 puncte, au fost cei mai importanţi marcatori ai echipei lui Marcel Ţenter.

Distribuie:

Postaţi un comentariu