Liga Naţională / Minaur s-a impus la Bucureşti

Handbaliştii de la Minaur Baia Mare s-au impus pe terenul Stelei, scor 30-24, dar nu mai au şanse de a juca în play-off-ul campionatului

Echipa de handbal masculin HCM Minaur Baia Mare a câştigat cu scorul de 30-24, meciul disputat în compania Stelei Bucureşti, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii Naţionale, penultima a sezonului regulat. Gazdele au început bine meciul şi a condus cu 4-1, dar maramureşenii au preluat controlul partidei şi au condus ulterior, în permanenţă până la final.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat în minutul 33, când băimărenii aveau un avans de nouă goluri. Portarul Viorel Viman a avut o prestaţie excelentă contabilizând la final nu mai puţin de 14 intervenţii bune, între care şi 3 aruncări de la 7 metri parate.

Şi golgheterul maramureşenilor Andrei Grasu a evoluat la turaţie maximă acesta reuşind să pună pe tabela de scor 10 goluri. În clasament HCM Mi nuaru Baia Mare ocupă locul 8, cu 24 de puncte, fără şanse de a mai prinde un loc în play-off-ul campionatului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu